ERC clou la campanya demanant el vot per impedir un Govern PP-Vox i obligar que el PSOE “treballi per Catalunya”

Junqueras afirma que Esquerra ha estat present en totes les "derrotes" de les dretes espanyolistes i monàrquiques

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; el president del partit, Oriol Junqueras; i els candidats principals dels republicans pel 23-J, Gabriel Rufián i Teresa Jordà (Guifré Jordan, ACN)

ERC ha tancat la campanya del 23-J en un míting a Gràcia. Davant d’unes 500 persones, segons l’organització, els republicans han demanat el vot per impedir un govern de PP i Vox i per obligar el PSOE a mirar a la seva esquerra i a “treballar per Catalunya”. Així s’han expressat els pesos pesants del partit, com el president, Oriol Junqueras.

S’hi ha sumat el cap del Govern català, Pere Aragonès, que ha interpel·lat els qui puguin tenir “pànic” a un Govern central de la dreta i l’extrema dreta perquè votin ERC: “Els aturarem i defensarem el país”. Junqueras també ha afirmat que el partit ha estat present en cadascuna de les “derrotes” de les dretes espanyolistes i monàrquiques.

Oriol Junqueras, que ha arrencat crits d'”independència” a la plaça de la Vila de Gràcia, s’ha mostrat “fart” dels qui diuen que tenen “por”: “Nosaltres no en tenim, perquè estimem tant Catalunya que de por no n’hem tingut mai i mai no en tindrem”. El president d’ERC ha subratllat que gestionar el dia a dia i governar per la ciutadania i negociar a Madrid pensant en el benestar de la gent de Catalunya no els allunya “res” de la victòria en un referèndum. “Combatem totes les batalles”, ha conclòs.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari