Uns correus de Corinna Larsen revelen que l’emèrit coneixia els negocis d’Iñaki Urdangarin

Els correus de l'exgendre del rei i Larsen demostren que la relació entre tots dos era "fluida i amistosa"

Joan Carles I i Corinna Larsen
Joan Carles I i Corinna Larsen

Uns correus fins ara inèdits revelarien que el rei emèrit estava al corrent dels negocis d’Iñaki Urdangarin, malgrat que durant el judici del cas Nóos no es va poder provar. Són uns correus entre l’exgendre de Joan Carles i Corinna Larsen que aquest divendres ha publicat Vanitatis.

En aquests correus queda demostrat que la relació entre tots dos era “fluida i amistosa”: feien cafès, ella l’ajudava a buscar feina i s’hi adreçava com a “estimat Iñaki”. Fins i tot en un dels correus s’ofereix a aconseguir-li una posició amb un sou de 200.000 euros anuals i es compromet a parlar directament amb el president de l’empresa.

Larsen, a més, utilitzava el plural nosaltres fent referència a tots els membres de la família reial i això referma la idea que ella actuava com una més de la família i que la confiança que li tenien era “màxima”.

Larsen sempre ha assegurat que la Casa Reial en tot moment va estar al corrent de tots els excessos de l’exduc i que el seu ingrés a la presó va ser una maniobra per intentar salvar la reputació de la infanta.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari