Polèmic comentari masclista de Feijóo sobre Yolanda Díaz: “De maquillatge en sap molt”

El candidat del PP ha fet declaracions polèmiques en un míting de campanya electoral a Madrid

Alberto Núñez Feijóo

Últimes hores de campanya electoral i el candidat del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha tornat a ficar la pota amb un comentari masclista sobre la candidata de Sumar i vicepresidenta del govern espanyol, Yolanda Díaz. En un míting a Madrid, ha criticat les xifres d’ocupació amb un comentari que ja ha aixecat molta polseguera a les xarxes socials. “La veritat són les dades maquillades d’ocupació. Veient la vicepresidenta que porta ocupació, de maquillatge en sap molt. No n’hi ha cap dubte. Molt, més que mai”, ha dit el líder popular.

Les paraules de Feijóo ja han rebut moltes respostes. De fet, la mateixa Yolanda Díaz s’ha pronunciat amb una publicació a Twitter i s’adreça al líder del PP: “Amb molt de gust debatré amb vostè les dades d’ocupació i el seu projecte econòmic per a Espanya, on i quan vostè vulgui”.

Des de les files de Sumar també hi ha hagut algunes reaccions. Una, la de la portaveu de feminisme del partit, Elizabeth Duval, que troba lamentable que el candidat del PP ataqui Díaz pel seu físic. Duval afirma que això és un símptoma dels nervis que hi ha al seu partit.

En la mateixa línia, el portaveu de campanya de Yolanda Díaz, Ernest Urtasun, ha dit en una piulada a Twitter que Feijóo menteix “sobre les pensions, sobre la seva foto amb Marcial Dorado, sobre les dades d’ocupació”, i afegeix que “es va amagar al debat i ara es rebaixa amb comentaris masclistes”.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari