Per què un alcalde català envia un toc d’alerta al Barça?

Oriol Romeu, a l'entrenament del Barça

Lluc Salellas, l’alcalde cupaire de Girona, no ha amagat el seu disgust per fitxatge d’Oriol Romeu, fins ara futbolista de l’equip de la capital de l’Onyar, pel FC Barcelona.

Fins i tot, ha enviat un toc d’alerta des de Twitter sobre el que podrien significar contractacions com aquesta per al futur del club blaugrana: “I al Barça, en fi, que faci, que s’anirà fent petit”.

Es dona la circumstància que Romeu, que ha desenvolupat a Anglaterra la major part de la seva carrera i només havia jugat al Girona la passada temporada, es va formar al FC Barcelona des de nen.

Salellas, alcalde de Girona des del 17 de juny, ha rebut un bon grapat de comentaris contra el seu tuit, sobretot contra el fet que plantegi la possibilitat que el Barça es faci petit per culpa d’aquesta política de fitxatges, i no precisament per qualitat del futbolista.

Alguns usuaris li han recordat no només que el Girona forma part del mateix grup que el poderós Manchester City, un conglomerat controlat des d’Abu Dhabi, sinó també que es nodreix de jugadors procedents d’equips catalans més modestos.

(Visited 204 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari