Els Mossos presenten una unitat per controlar delinqüents sexuals amb alt risc de reincidir

La nova Àrea Central de Violències Sexuals s'enfocarà en el seguiment i en crear "un corpus de coneixement"

El conseller Joan Ignasi Elena i la portaveu dels Mossos, Montserrat Escudé

Els Mossos d’Esquadra han presentat aquest dijous una estratègia contra les violències sexuals focalitzada en el seguiment als agressors per crear un corpus de coneixement” per identificar perfils d’agressors i elaborar un protocol d’actuació comú, segons ha explicat la portaveu del cos, Montserrat Escudé.

La nova Àrea Central de Violències Sexuals tindrà una Unitat Central d’Intel·ligència destinada al control de persones condemnades per delictes sexuals amb alt risc de reincidència, així com persones amb mesures judicials de seguretat en aquest àmbit, recull l’ACN.

Aquesta àrea s’estructurarà en dues unitats especialitzades per tipologia penal. S’estima que hi ha un miler d’agressors sexuals potencials a Catalunya.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari