Feijóo diu que si governa “el CNI tornarà a actuar per garantir la unitat i la integritat de la nació espanyola”

El líder del PP defensa "treure Espanya de l'enfrontament" entre "els falsos fatxes i els falsos progres"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en un acte electoral a Santander amb la presidenta de Cantàbria, María José Sáenz de Buruaga
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, en un acte electoral a Santander amb la presidenta de Cantàbria, María José Sáenz de Buruaga.

El líder del PP, Alberto Núñez-Feijóo, ha dit que si governa després del 23-J “el CNI tornarà a actuar per garantir la unitat i la integritat de la nació espanyola”. Ho ha afirmat set anys després que es publiquessin gravacions de l’exministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, conspirant contra polítics independentistes.

“Els espanyols estan desitjant una mudança de la Moncloa”, ha insistit. “És una mudança que traurà Espanya de l’enfrontament entre els de dalt i els de baix. Els falsos fatxes i els falsos progres. Els bons i els dolents. Tornarem a trobar l’Espanya que hem viscut en 40 anys. Aquella Espanya que pot no concordar en la visió política, però es pot prendre un cafè amb una persona que pensa diferent”, ha assegurat.

“Abandonar l’extremisme i l’enfrontament. Recuperar la concòrdia i la centralitat. Erradicar el partidisme de les institucions. El CIS no tornarà a ser una caixa de bromes, que la justícia no tornarà a tenir una fiscal general de l’Estat ministra del govern, el Consell d’Estat no serà un aparcament d’exministres socialistes cessats”, ha subratllat.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari