El PP i Vox freguen la majoria absoluta en el sondeig de la SER i ‘El País’

La candidatura de Feijóo puja 11 escons des del debat amb Sánchez, segons la mateixa sèrie d'enquestes

Debat entre Sánchez i Feijóo a Atresmedia

El PP i Vox s’han situat a un escó de la majoria absoluta al Congrés dels Diputats, amb 175 representants entre els dos, segons les dades del vuitè capítol del sondeig continu que han publicat la Cadena SER i El País.

Respecte a les dades d’aquest dijous, els populars guanyen cinc escons, i des que els candidats a la presidència Alberto Núñez Feijóo (PP) i Pedro Sánchez (PSOE) van debatre aquest dilluns, la formació conservadora ha guanyat 11 escons en la mateixa sèrie de sondeigs.

En concret, el sondeig dona 136 escons al PP i 39 a Vox -dos menys-, mentre que el PSOE en perd quatre i es queda en 110, i Sumar n’aconseguiria 33, els mateixos que reflectia el sondeig aquest dijous.

A més, la diferència en estimació de vot que separa PP i PSOE s’ha eixamplat fins als tres punts i mig respecte a la situació prèvia al debat, quan la diferència era d’un punt.

Pel que fa a la valoració dels candidats a la presidència del govern, Pedro Sánchez es manté per sobre d’Alberto Núñez Feijóo per 5,7 punts: 29,6% a 23,9%.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari