Els metges amenacen amb una nova vaga si no hi ha “viratge”

Metges de Catalunya reivindica un canvi "palpable" en les dinàmiques negociadores del Departament

Segona jornada de la vaga de facultatius convocada per Metges de Catalunya

Metges de Catalunya ha amenaçat de reprendre la vaga a la tardor si no es produeix un canvi “palpable” en les dinàmiques negociadores de Salut. “Reclamem un viratge de la taula mèdica amb l’objectiu que abordi els problemes del sistema i defineixi mesures realment transformadores”, ha dit el secretari general de Metges de Catalunya, Xavier Lleonart, que ha afirmat que el gener passat es van aturar les mobilitzacions en un “gest de confiança”.

Lleonart ha demanat a Salut que “aturi el comptador” amb l’aplicació de les mesures negociades i ha lamentat que hi hagi persones que es dediquin a “desvirtuar” els acords. Des de la creació de la taula mèdica el 31 de gener del 2023 s’han produït 8 reunions, la darrera el mes de juliol.

“Vam dir que donàvem una treva, i avui activem el compte enrere del final d’aquesta treva”, ha assegurat Lleonart, que ha fet un balanç negatiu del primer semestre de la taula. “Els acords assolits han estat escassos i han tingut molts obstacles per la seva implementació”, ha subratllat el secretari general.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari