Quina notícia favorable als socialistes i Sumar ha publicat Toni Soler al seu Twitter?

Cap. Només faltaria. El seu Twitter està ple de notícies i opinions contràries als socialistes i Sumar. En canvi, abunden els missatges de dirigents del govern de la Generalitat o de la CUP. De Junts hi ha poques piulades. Ni a favor ni en contra. El propietari de Minoria Absoluta, productora que fa els programes Polònia i Està passant de TV3 (d’aquest darrer també n’és el presentador) sap molt bé de quin costat polític està: la línia encertada és la d’ERC. Ho manifesta a Twitter i als seus articles setmanals al diari ARA, infringint reiteradament el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Toni Soler està en campanya sempre i més ara que s’acosten les eleccions generals. El 6 de juliol va reenviar un post de la diputada de la CUP Mireia Vehí on replicava unes declaracions de Yolanda Díaz en les quals afirmava que el referèndum sobre la relació entre Catalunya i Espanya no està sobre la taula. Comentari de Soler: “Caretes fora. En termes d’autodeterminació, votar Sumar/Comuns és com votar PSOE”. El mateix dia va retuitejar un missatge similar d’un altre diputat de la CUP, Albert Botran. L’endemà va escampar un missatge de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, contradient les dades d’inversió a Catalunya aportades per la candidata socialista Meritxell Batet en una entrevista a RAC1.

Del debat entre candidats que va organitzar RAC1 la plataforma Verificat en va fer un seguiment. Va anar assenyalant les afirmacions dels participants que considerava falses o enganyoses. En va detectar unes quantes. A Toni Soler només li va semblar interessant penjar-ne una al seu perfil de Twitter una de Meritxell Batet que Verificat va considerar falsa. El presentador i director d’Està passant té les idees clares. I la CCMA també: li ha renovat el contracte per un programa que costa dos milions d’euros i que sovint veuen menys catalans que Pasapalabra, el concurs d’Antena 3 que s’emet a la mateixa hora.

(Visited 440 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari