Els catalans prefereixen veure ‘Polònia’ o la selecció espanyola de futbol?

La selecció espanyola de futbol. Va quedar ben palès el passat dijous 15 de juny quan es van enfrontar les seleccions d’Espanya i Itàlia en un partit de semifinal de la Lliga de Nacions. El va transmetre Televisió Espanyola i va tenir 411.000 espectadors. El programa Polònia, de TV3, que es va emetre a la mateixa franja horària només en va tenir 313.000. Pràcticament cent mil espectadors menys. El partit de futbol va tenir un 20.9% de quota de pantalla mentre el programa d’humor de Minoria Absoluta es va haver de conformar amb un 14,7%.

Una setmana abans, Polònia havia tingut 439.000 espectadors i un 22,1% de quota de pantalla. És a dir, que cent mil catalans habituals seguidors del programa van abandonar-lo dijous passat per veure com Espanya es classificava per la final amb un gol de Joselu, jugador del Reial Club Esportiu Espanyol.

La final la juguen aquest diumenge Espanya i Croàcia a partir de les 20:45 del vespre. Coincidirà amb els últims minuts del programa Atrapa’m si pots, el TN vespre i un 30 minuts dedicat als partidaris de la independència de Hawaii.  Es veu a venir una altra golejada de La roja.

(Visited 1.580 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari