Barcelona i el Ministeri de Transports quantificaran els danys de Tsunami Democràtic

El jutge instructor, Manuel García-Castellón, demana informació sobre les accions a l'aeroport, a l'AP-7 i al Camp Nou

Protestes a Barcelona per la sentència del procés

El jutge instructor del cas de les mobilitzacions de Tsunami Democràtic, Manuel García-Castellón, ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona i al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que quantifiquin els danys que es van produir en les cinc accions convocades per la plataforma com a protesta per la sentència del procés, segons ha avançat El Periódico de Catalunya.

En un escrit, el magistrat demana al consistori barceloní que “quantifiqui la valoració dels costos, les remuneracions especials -si hi va haver- així com qualsevol altra despesa addicional conseqüència d’aquests danys” amb relació als “fets ocorreguts a la ciutat de Barcelona amb posterioritat a la celebració, el dia 18 de desembre del 2019, del partit FC Barcelona – Reial Madrid CF“.

En una altra providència, García-Castellón sol·licita al Ministeri de Transports el perjudici econòmic derivat del bloqueig de l’aeroport del Prat, el 14 d’octubre del 2019, i també dels talls que es van dur a terme a l’AP-7, a l’altura de la Jonquera, de l’11 al 13 de novembre del 2019.

La Guàrdia Civil, el cos encarregat de les indagacions, ja ha calculat alguns costos dels danys causats. Segons publica el mitjà citat, en el cas del col·lapse de l’aeroport, estan valorats en 3,1 milions d’euros. Pel que fa als talls a l’AP-7, es basen en les estimacions del Comitè Nacional de Transport per Carretera, que calculaven un total de 45 milions d’euros en pèrdues els tres dies que van durar els talls.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari