Els restauradors de Barcelona, indignats per la prohibició d’obrir tota la nit de Sant Joan

Les guinguetes hauran de tancar a les 3:30 hores pel rebuig del consistori a ampliar l'horari fins a les cinc

Una guingueta tancada a la platja del Bogatell de Barcelona (ACN)

El Gremi de Restauració de Barcelona ha manifestat la seva “incomprensió i indignació” per la decisió del consistori de no ampliar els horaris de les guinguetes de les platges durant la revetlla de Sant Joan. Segons ha publicat Betevé, el Gremi assegura que és una prohibició “completament irracional i que no beneficia ningú”, i els restauradors apunten que aquesta decisió no farà que la gent no consumeixi alcohol.

L’organització va sol·licitar que les guinguetes poguessin obrir fins a les 5 de la matinada, però l’Ajuntament ha rebutjat la petició, de manera que els establiments hauran de tancar a les 3:30 hores. “És una molt mala notícia per a Barcelona, per als usuaris de les platges i per als titulars de les guinguetes”, ha considerat el director del Gremi de Restauració, Roger Pallarols.

En declaracions al mitjà citat, diversos restauradors han assenyalat que, malgrat la decisió del consistori, “la gent estarà a les platges fins a les sis, les set o les vuit” i “beurà igual”. “Si no ho fan aquí, ho faran fora de la guingueta”, han afirmat. En aquest sentit, han indicat que s’incrementarà la venda dels llauners, i que això, sumat a les restriccions horàries, perjudicarà la seva facturació.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari