Budó, de consellera de Torra a governar amb el PSC

L'extitular de la Presidència, que també podria haver sumat amb ERC i la CUP, torna a l'alcaldia de la Garriga

L'exconsellera Meritxell Budó

Meritxell Budó tornarà a ser l’alcaldessa de la Garriga gràcies al pacte de govern que ha tancat amb el PSC. L’alcaldable de Junts, que es va imposar a les eleccions municipals del 28 de maig amb 8 regidors, necessitava el suport d’almenys un dels dos representants socialistes per tornar a l’alcaldia, un càrrec que va deixar el 2019, quan va ser nomenada consellera de la Presidència del govern de Quim Torra.

Ara, juntistes i socialistes han anunciat un acord de govern que asseguren que neix “d’un diàleg tranquil i un debat profund sobre les propostes programàtiques i els temes principals”, i que “permetrà l’estabilitat, l’eficiència i la força necessàries per encarar els reptes que la Garriga ha d’assolir al llarg d’aquest mandat”.

Després d’haver format part del govern Torra, políticament enfrontat als socialistes, ha escollit formar govern amb el PSC malgrat que disposava de diverses alternatives per sumar amb un altre soci, ja que 100% la Garriga tenia tres regidors, ERC en sumava dos i la CUP, dos més.

(Visited 138 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari