BComú descarta cap acord per investir Collboni si implica la participació del PP en l’equació

Els comuns insisteixen en una reunió a tres bandes amb PSC i ERC per forjar un govern d'esquerres

El número 2 de Barcelona en Comú, Jordi Martí, en una atenció als mitjans (ACN)

BComú descarta cap acord per investir Jaume Collboni si això implica la participació del PP en l’equació. Així ha respost el número 2 de BComú, Jordi Martí, a la crida feta per Collboni poc abans demanant el seu vot aquest dissabte per fer-lo alcalde, una fórmula que requeriria també els vots d’algun altre grup al ple, com el PP.

“En cap cas el que passi dissabte tindrà res a veure amb la participació del PP si hi hem de participar nosaltres”. Entre els motius esgrimits, Martí ha assenyalat que els populars volen desmantellar el llegat dels comuns i la “generositat” del PP per fer pactes amb Vox.

El número 2 dels comuns ha insistit en una reunió a tres bandes amb el PSC i ERC per assolir un pacte per fer un govern d’esquerres a la ciutat.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari