ERC, PSC i CUP apressen Junts per evitar que Aliança Catalana governi Ripoll

Els tres partits reclamen "responsabilitats" i "celeritat" als postconvergents per fer alcaldessa la republicana Chantal Pérez

Representants d'ERC, el PSC i la CUP a Ripoll, presentant el seu acord

Foto: ACN, Lourdes Casademont

ERC, PSC i Alternativa per Ripoll-CUP han presentat aquest dimarts el seu pacte per formar govern a Ripoll, apressant Junts perquè s’hi adhereixi i entre les quatre formacions sumin els regidors necessaris per evitar que la formació ultranacionalista Aliança Catalana encapçali el consistori com la força més votada de les darreres eleccions municipals.

Republicans, socialistes i cupaires de Ripoll han demanat als postconvergents una resposta com més aviat millor, reclamant-los “celeritat” i “responsabilitat” per respondre si volen investir com a alcaldessa Chantal Pérez (ERC). La primera tinença d’alcaldia seria per a Enric Perez (PSC); la segona tinença d’alcaldia, per a Dani Vilaseca (CUP); i la tercera tinença d’alcaldia, per a Roger Bosch (ERC).

Junts podria sumar els seus tres representants als set que ja han signat el pacte, amb què ERC, el PSC i la CUP han dit que volen formar un govern “estable” i “per a tothom” que rebi el suport postconvergent durant tot el mandat.

(Visited 98 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari