Junts per Ripoll suspèn reunió pel pacte que impedeixi a l’extrema dreta formar govern

Admet que la decisió de l'executiva nacional de fer un cordó sanitari ha complicat les negociacions

Ajuntament de Ripoll

Junts per Ripoll ha suspès la reunió que havia de servir per explorar un pacte que impedeixi governar l’extrema dreta. Inicialment, aquest dilluns al vespre s’havia de fer una trobada entre postconvergents, PSC i la CUP. En principi, Junts per Ripoll es plantejaria donar suport extern a un govern d’esquerres al poble.

Tot plegat, amb l’objectiu d’impedir que governi Aliança Catalana, la formació xenòfoba liderada per Sílvia Orriols i que va guanyar les eleccions municipals del passat 28 de maig.

Finalment, però, els membres de Junts per Ripoll han anunciat que han anul·lat aquesta trobada i que en faran una només amb la gent del partit. I és que admeten que la decisió de l’executiva nacional de reclamar un pacte alternatiu a Aliança Catalana ha complicat les negociacions.

Recordem que aquest migdia, els pesos pesants de la formació han corregit Laura Borràs i han deixat clar que no s’ha de permetre que l’extrema dreta governi. Això després que la presidenta de la formació digués que n’era partidària.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari