Erra posa Aragonès per darrere de Puigdemont

Es compromet a treballar perquè l'expresident pugui tornar "lliurement" a Catalunya

La presidenta del Parlament, Anna Erra, té previst reunir-se amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, entre avui i demà després que aquest diumenge s’hagi trobat amb l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont a Waterloo. En una entrevista a Catalunya Ràdio ha dit que “de seguida que sigui possible, abans del ple”.

Anna Erra, s’ha reunit aquest diumenge amb Puigdemont a Waterloo i s’ha compromès a treballar perquè pugui “tornar lliurement” a Catalunya “el més aviat possible per recuperar plenament la normalitat institucional”. A la reunió també hi van participar la presidenta de Junts, Laura Borràs, i el secretari general, Jordi Turull.

Erra, que també és vicepresidenta del partit, va explicar que ha volgut que la seva “primera reunió institucional” després d’assumir el càrrec de presidenta de la cambra fos amb Puigdemont “per reconèixer la seva tasca institucional i política a favor de la independència de Catalunya”.

En unes declaracions difoses per Junts, Erra explica que va ser una “reunió de treball” on van analitzar la situació de la política catalana, “els propers reptes” de Catalunya i “les estratègies a seguir per culminar el mandat de l’1-O”.

A més, va reiterar que treballarà des del Parlament “perquè es respecti la sobirania popular dels catalans i no hi hagi ingerències judicials en les tasques de les institucions catalanes”. Això inclou, va assegurar, “treballar per aconseguir que Puigdemont pugui tornar lliurement a Catalunya”.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari