Belarra demana a Sumar seguir negociant “la pròxima setmana” per aixecar el vet a Montero

Belarra insisteix que excloure la ministra d'Igualtat és una "decisió injusta" i un "error polític i electoral"

Ione Belarra, secretària general de Podemos
Ione Belarra, secretària general de Podemos.

La secretària general de Podemos, Ione Belarra, ha instat Sumar a seguir negociant durant la pròxima setmana i aixecar el veto a que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, vagi a les llistes de la coalició. En una carta enviada a la militància, Belarra ha insistit que excloure Montero és “una decisió injusta” i “un error polític i electoral”.

La dirigent de Podemos ha explicat a la militància que el Consell de Coordinació de la formació va decidir divendres signar “sense acord” la coalició electoral amb Sumar, i ha reiterat que el veto a Montero “és un error i s’ha d’aixecar”. Per això, emplaça a Sumar a seguir negociant durant la pròxima setmana fins a la presentació de les llistes.

Belarra ha defensat que Montero és la ministra que “ha portat els avenços feministes” a Espanya “més lluny que ningú abans”. Ha lamentat que “un cop més se li demana a Podemos que renunciï al seu principal actiu electoral”. També considera que l’acord entre Podemos i Sumar ha de ser “just” i garantir la representació de la seva formació al Congrés dels Diputats.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari