Quines joventuts independentistes es fan ressò d’enviar a un gulag els membres de la Mesa?

La reunió de la Mesa del Parlament (ACN)

Les joventuts de Junts per Catalunya, Joves Junts, han compartit un tuit d’un militant del partit en el qual proposa recuperar els gulags per enviar-hi els “polítics traïdors a Catalunya”, en referència als membres de la Mesa del Parlament que han fet efectiva la retirada de l’escó de l’expresidenta de la cambra, Laura Borràs.

Joves Junts va publicar una primera piulada en la qual demanava “assenyalar els traïdors al poble de Catalunya”, adjuntant imatges de la vicepresidenta primera de la Mesa, Alba Vergés (ERC); la vicepresidenta segona, Assumpta Escarp (PSC); el secretari primer, Ferran Pedret (PSC); el secretari tercer, Carles Riera (CUP); i el secretari quart, Ruben Wagensberg (ERC), als quals tracta d'”enemics del poble” i de “traïdors que en nom del feixisme s’han baixat els pantalons”.

Un militant de Junts va fer-se ressò de la publicació de les joventuts, i va afegir: “Stalin enviava els traïdors al gulag. Hauríem de començar a pensar en recuperar aquest mètode per aplicar-lo a tots i cada un dels polítics traïdors al poble de Catalunya”. Una piulada que ha compartit Joves Junts al seu perfil de Twitter, fent-se així ressò de la idea d’enviar els membres de la Mesa esmentats a un gulag.

(Visited 212 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari