Junts pacta amb el PSC a Llagostera i descarta la proposta d’ERC

La candidatura de Narcís Llinàs veu "molt difícil" un acord amb la CUP

Narcís Llinàs, l'alcaldable de Junts a Llagostera, amb Jordi Turull i la diputada Maria Àngels Planas

Foto: ACN, Ariadna Reche

Junts per Llagostera ha descartat pactar la formació del govern local amb ERC i ha optat per tancar un acord amb el PSC que els assegura la majoria a l’ajuntament de la localitat del Gironès.

La candidatura que encapçala Narcís Llinàs, guanyadora el 28-M amb sis dels tretze regidors, afegirà a l’executiu municipal el representant socialista Àlex Maqueda.

Junts ha assegurat que ha tancat un acord amb els PSC per un govern “estable” que “respongui a la voluntat de canvi de la majoria de llagosterencs i llagosterenques”, basat en consensos sobre reptes “estratègics” de la localitat, com el nou geriàtric i l’habitatge, recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

En canvi, aquesta formació ha considerat “inassumible” i “totalment fora de lloc” la proposta d’ERC i “molt difícil” una entesa amb la CUP, les dues formacions que havien governat Llagostera des del 2019. No obstant això, Junts assegura que “Llagostera continuarà essent un municipi compromès amb l’alliberament nacional de Catalunya”.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari