Els Mossos desallotgen la ‘rave’ d’Ivars de Noguera i després identifiquen els participants

La policia ha trobat menys d'un centenar d'assistents, entre ells el detingut que es va escapar dissabte

Els Mossos han indentificat els participants a la 'rave' d'Ivars de Noguera

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dimecres a la tarda la festa ‘rave’ que des de fa uns dies es feia en un paratge d’Ivars de Noguera. La policia, amb un centenar d’efectius, ha encerclat el perímetre i ha anat identificant tots els assistents que quedaven, menys d’un centenar. A mesura que els identificaven, els feien fora del perímetre i a l’arribar al poble un altre control feia tests de drogues i alcohol als que havien de conduir. De moment, se n’ha denunciat una vintena.

També han localitzat el detingut que dissabte es va escapar després d’una agressió als agents que custodiaven l’entrada a la zona. Els Mossos han desplegat antiavalots dels ARRO i la Brimo, un helicòpter, policia administrativa i drons.

L’operatiu policial ha començat passades les cinc de la tarda quan els agents han arribat a la zona de l’horta de Boix per aturar la festa ‘rave’ que hi havia en marxa des de dissabte a la nit. Al lloc hi quedaven una setantena de persones i els organitzadors ja havien desmuntat els equips de música i els havien carregat en camions i furgonetes.

Els agents han reunit en un mateix punt els assistents que quedaven a la festa i, a continuació, els han identificat un per un. Entre aquests hi havia els organitzadors de la festa, als quals els han denunciat administrativament.

(Visited 96 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari