El PSC encarrila les negociacions per tancar un acord a l’alcaldia de Blanes

Jordi Hernández afirma que se sent "còmode" amb els projectes d'En Comú Podem i Junts, però està obert a altres formacions

L'alcaldable del PSC a Blanes, Jordi Hernández, davant de Sa Palomera
L'alcaldable del PSC a Blanes, Jordi Hernández, davant de Sa Palomera.

El candidat a l’alcaldia del PSC a Blanes (La Selva), Jordi Hernández, comença la setmana amb una nova ronda de contactes amb la resta de formacions per teixir un pacte de govern que doni estabilitat a la formació al llarg del mandat. Els socialistes van guanyar els comicis amb sis regidors, mentre que ERC s’ha quedat amb quatre i Junts i Blanes en Comú Podem van aconseguir tres representants.

Al llarg de la setmana passada, Hernández ja va fer una primera ronda de reunions. Preveu que aquesta setmana es pugui tancar una negociació sobre les àrees que hauria de portar cada membre del Govern local. Hernández ha afirmat a l’ACN que hi ha “molta afinitat” amb Blanes en Comú Podem i amb Junts.

El candidat socialista ha recordat que el seu projecte de ciutat fa que “ideològicament” estiguin còmodes amb “qualsevol força d’esquerres”. Hernández ha destacat que ha estat parlant amb l’alcalde en funcions, Àngel Canosa (ERC), però sembla que costarà més assolir l’acord que amb els comuns.

L’objectiu d’Hernández és arribar al 17 de juny amb un o més socis de govern per garantir l’estabilitat al llarg del mandat. El que sí que veu poc probable és que acabi incorporant al govern a alguna de les forces que han aconseguit un sol regidor al ple municipal.

(Visited 69 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari