Alternativa per Ripoll proposa un govern de concentració per impedir que l’extrema dreta dirigeixi el consistori

Dani Vilaseca, líder de la formació, es mostra crític amb Junts i demana "responsabilitat" per donar estabilitat a un govern alternatiu

Una seixantena de persones participa en l'assemblea oberta que ha convocat Alternativa per Ripoll per parlar dels esencaris de futur (Laura Busquets)
Una seixantena de persones participa en l'assemblea oberta que ha convocat Alternativa per Ripoll per parlar dels esencaris de futur (Laura Busquets).

“Hem de ser capaços d’assumir la responsabilitat de governar”, ha destacat Dani Vilaseca, cap de llista d’Alternativa per Ripoll. Vilaseca proposa la formació d’un govern de concentració de cara a la constitució dels ajuntaments del pròxim 17 de juny per impedir que l’extrema dreta dirigeixi el consistori. En aquest sentit, els cupaires ja han iniciat converses amb ERC i PSC sobre aquesta possibilitat.

A la vegada, s’han mostrat crítics amb l’actitud de la cap de llista de Junts, Manoli Vega, que dilluns es va “espolsar les responsabilitats” apartant-se de les travesses. Els demanen que “recapacitin” per donar estabilitat a un govern alternatiu. “Tothom, des de la seva posició, ha d’entomar la situació i actuar”, ha afegit Dani Vilaseca.

“Hi ha dues possibilitats”, ha explicat Dani Vilaseca, amb vista als resultats electorals: “Un govern en solitari (d’Aliança Catalana) o conformar un govern alternatiu a l’extrema dreta”. Si bé Vilaseca admet que “en calent” alguns ripollesos els han dit que la deixin governar, després han anat rebent més opinions que els deien que no, “que realment això s’hauria d’evitar”.

(Visited 145 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari