Trias promet “col·laboració” si aconsegueix formar govern a Barcelona

El candidat de Junts demana a JxCat, PDECat i Demòcrates "sumar" a Catalunya

Xavier Trias, alcaldable de Junts per Barcelona (Natàlia Segura, ACN)
Xavier Trias, alcaldable de Junts per Barcelona (Natàlia Segura, ACN).

El candidat de Junts per Barcelona Xavier Trias ha promès “col·laboració” si aconsegueix formar govern a la capital catalana i ja ha dit que vol allargar la mà a PSC i ERC. Amb el 100% dels vots escrutats, Trias guanya les eleccions municipals amb 11 regidors seguit del cap de llista del PSC, Jaume Collboni, que n’obté 10, i la número u de BComú, Ada Colau, que es queda amb 9 representants.

Trias espera poder crear un “ambient de complicitat” per entendre’s amb socialistes i republicans perquè assumeix que haurà de “governar amb altres”. “Faré que sigui una ciutat de tots”, ha assegurat, afegint: “No una ciutat dels uns contra els altres”. El candidat ha demanat a Junts, PDECat i Demòcrates “sumar” a Catalunya.”Només sumant serem forts per canviar les coses i fer que el nostre país tiri endavant”, ha defensat en una compareixença a l’hotel Catalonia Rambles, des d’on ha seguit la nit electoral i que s’ha omplert a mesura que avançava el recompte.

En les darreres eleccions, Junts va quedar en cinquena posició amb només 5 regidors. En concret va aconseguir 79.280 vots, un 10,51% del total. En una candidatura més amplia que inclou el PDECat, Demòcrates i Més Moviment d’Esquerres, Trias ha aconseguit ser el primer a Catalunya.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari