Trias guanya les eleccions a Barcelona amb 11 regidors seguit de Collboni (10) i Colau (9)

ERC perd la meitat de representants fins als 5, el PPC en guanya 2 i Vox irromp a l'Ajuntament

Xavier Trias

El candidat de Junts, Xavier Trias, guanya les eleccions municipals amb 11 regidors seguit del cap de llista del PSC, Jaume Collboni, que n’obté 10, i la número u de BComú, Ada Colau, que es queda amb 9 representants, amb el 98% dels vots escrutats. Collboni supera Colau per menys de 1.000 vots. En quarta posició se situa el cap de llista d’ERC, Ernest Maragall, que després de guanyar les últimes eleccions del 2019 perd la meitat de regidors i es queda amb 5. El PPC, amb Daniel Sirera al capdavant, dobla representants fins a 4. Mentre que Vox entra per primera vegada a l’Ajuntament de Barcelona amb 2 regidors. Valents i Cs perden tots els representants i la CUP continua fora del consistori.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari