Un mort i un ferit greu en caure un mur del recinte modernista de Sant Pau

L'accident s'ha produït quan un camió de gran tonatge ha xocat en sortir de l'espai

El mur del recinte modernista de Sant Pau trencat després del xoc d'un camió

Foto: Adrià Regàs

Un home de 71 anys ha mort aquest divendres i una dona de 60 ha resultat ferida greu després que un camió de gran tonatge hagi xocat amb un mur del recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona. Els fets han ocorregut al carrer Sant Antoni Maria Claret abans de les 9 del matí. L’home ha mort al lloc de l’accident, mentre que la dona ha estat traslladada a l’hospital.

Els testimonis apunten que el vehicle hauria donat al mur amb la part esquerra del darrere en sortir del recinte, mentre les dues víctimes esperaven al carrer per deixar sortir el camió, de manera que el mur els ha caigut a sobre. Diversos efectius de la Guàrdia Urbana, del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets. També un camió del servei de neteja de Barcelona, que està recollint les runes del mur que han quedat al mig de la vorera.

L’accident ha causat afectacions a les línies de bus D50, V23, H8, 19, 47, 117, 191 i 192, que ja han recuperat la normalitat segons informa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

(Visited 123 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari