Jornada de retards a la Línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat

“És FGC la nova rodalies?”, pregunta irònicament una usuària

La línia Llobregat-Anoia dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha patit avui dues incidències que han provocat retards del servei de trens durant bona part del dia. Els trens de les línies R5 i R50 han circulat amb retard per avaries d’un comboi i de les instal·lacions del servei. A tres quarts de tres de la tarda, FGC ha informat que una avaria de tren havia ocasionat retards de fins a 15 minuts. Una hora més tard, la companyia afirmava que el servei ja estava normalitzat. A les 5 de la tarda, però, FGC informava que tornava a haver-hi retards, en aquest cas “a causa d’una avaria a les instal·lacions”. Una hora més tard, assegurava que s’havia restablert la normalitat.

Els retards en els horaris de circulació dels trens han estat d’entre 15 i 20 minuts. Alguns usuaris han manifestat el seu disgust per aquests retards amb missatges a Twitter. Una usuària ha preguntat irònicament en anglès: “Is FGC the new rodalies?” (És FGC la nova rodalies?).

La línia Llobregat-Anoia uneix Barcelona amb Manresa i Igualada a través de Martorell. La xarxa compleix bàsicament la funció de tren suburbà, especialment en el tram del denominat Metro del Baix Llobregat, entre Barcelona, Sant Boi, Martorell i Olesa. Als ramals de Martorell a Manresa i Igualada hi ha 2 trens de rodalies cada hora, reforçats en hores punta per trens semidirectes de les línies R50 i R60. Les línies R5 i R50 van de la plaça Espanya de Barcelona a Manresa-Baixador. Avui, els seus horaris han saltat pels aires durant bona part de la tarda.

(Visited 481 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari