Absolt el germà de Jaime de Marichalar de resistència als Mossos l’octubre del 2017

La mateixa sentència absolt els tres agents acusats de lesions per l'excunyat de la infanta Elena

Álvaro de Marichalar, durant una manifestació pel centre de Manresa

Álvaro de Marichalar ha estat absolt del delicte de resistència als Mossos d’Esquadra del qual se l’acusava per uns fets que van tenir lloc el dijous 26 d’octubre del 2017, en plena efervescència social a Catalunya per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució després del referèndum de l’1 d’octubre.

El germà de Jaime de Marichalar va ser detingut aquell dia per desobediència i resistència a l’autoritat després de mostrar una actitud “molt hostil” i “molt agressiva” cap als agents i els estudiants que en aquell moment es trobaven concentrats a la Plaça Sant Jaume de Barcelona manifestant-se contra l’aplicació de l’article.

També han estat absolts els tres agents dels Mossos acusats de lesions per l’excunyat de la infanta Elena.

(Visited 33 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari