Illa fa una crida al “vot optimista” el 28-M: “Deixem enrere el català emprenyat i rondinaire”

El primer secretari del PSC retreu a Borràs que "s'enganxi" a la presidència del Parlament: "No hi ha dret"

Salvador Illa, primer secretari del PSC
Salvador Illa, primer secretari del PSC.

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha fet una crida al “vot optimista” de cara a les eleccions municipals del 28-M. “Deixem enrere ja això del català emprenyat i passem al català optimista. I també deixem enrere el català rondinaire i passem al català treballador”, ha assenyalat Illa en un míting de campanya a Castelldefels (Baix Llobregat) amb la candidata Maria Miranda.

“Passem de la Catalunya del desgavell i apostem amb el vot per la Catalunya endreçada. Deixem enrere la Catalunya de la queixa permanent i apostem amb el vot per la Catalunya de la feina ben feta“, ha continuat el primer secretari del PSC, que també ha aprofitat per retreure a Borràs que “s’enganxi” a la presidència del Parlament: “No hi ha dret”.

“Això no és respectar les institucions. Si ella no s’aparta, Junts hauria de prendre una decisió”, ha etzibat Illa, que també ha dirigit les seves crítiques cap a ERC i la CUP. “Esquerra la va votar com a presidenta i la CUP, que tantes lliçons de moral dona últimament, també va facilitar la presidència de Borràs amb la seva abstenció”, ha recordat el primer secretari del PSC”.

(Visited 51 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Illa fa una crida al “vot optimista” el 28-M: “Deixem enrere el català emprenyat i rondinaire””

  1. Com vol el PSC -PSOE que deixem de ser catalans emprwnyats , amb la seva negfars gestió de Rodalies , que ens fa perdre hores i hores de temps nostre i la paciència. per la seva nefasta incompetènci i subordinació al centralisme de drwtes espanyolusta ?

    Respon

Feu un comentari