Cartells fets per nens demanen votar Colau en un col·legi de Sant Martí

"Eres una genia", "Queremos que te quedes", "¿Quién nos va a dar tantas zonas verdes como Ada?", diuen alguns missatges penjats a l'escola Fluvià

Cartells demanant el vot per Colau a l'escola Fluvià de Barcelona

Foto: @DianaFT88

Diversos fulls, aparentment escrits per nens, han aparegut penjats amb missatges que demanen el vot per a l’alcaldessa i candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, a l’escola Fluvià, ubicada al districte de Sant Martí de Barcelona.

Dos d’aquests cartells estan enganxats al costat del rètol oficial del centre, amb missatges com “Vota Ada Colau porque: ¿Quién nos va a dar tantas zonas verdes como Ada? ¿Quién nos va a dar tantas zonas de juego como Ada? ¿Quién piensa en nosotros tanto como Ada? NADIE“.

Un altre, al costat de l’anterior, expressa: “Hola, querida Ada. Soy Nico. Me gustaría mucho que te quedes. Sigue así. ¡Eres una genia! Ada queremos que te quedes“.

Tres fulls més adherits en una altra paret contenen com a missatges: “Votar a Ada Colau. Se lo merece. Está trabajando mucho. Y queremos poder estar libremente en los parques“, “Queremos que la alcaldesa se quede. Está trabajando muy duro. Votadla, por favor“, i “Vota a Ada Colau como alcaldesa. Para alcaldesa por un futuro mejor“.

Una usuària de Twitter, @DianaFT88, ha difós aquest dijous les imatges dels cartells, penjats en un centre que és col·legi electoral aquest 28 de maig.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari