Els taxistes denuncien el retorn dels conductors pirata a la T1 del Prat

Élite Taxi preveu mobilitzacions si no canvia la situació

Taxistes a l'aeroport del Prat

Les associacions de taxistes Élite Taxi i Anget han denunciat aquest dimecres que els conductors pirata, contra la intrusió dels quals havien deixat de fer patrulles fa uns dies, han tornat a la T1 de l’aeroport del Prat.

Tito Álvarez, portaveu d’Élite Taxi, ha retret als Mossos d’Esquadra que hagin al·legat que no poden actuar per obligar els conductors pirata a abandonar la zona, i ha cridat els taxistes a pressionar deixant de prestar els seus serveis a la zona de recollida habitual. Álvarez, a més, ha assegurat que si no es produeix un canvi radical el sector del taxi reprendrà les mobilitzacions.

El passat mes d’abril, els taxistes es van manifestar contra l’intrusisme dels conductors pirata i van suspendre les mobilitzacions quan Aena es va comprometre a millorar la senyalització dirigida als viatgers i a reformar la zona de taxis del vestíbul de la T1, entre altres mesures.

A més, la Generalitat es va comprometre a destinar més agents dels Mossos a controlar els conductors que fan la competència als taxistes irregularment.

(Visited 20 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari