Blanquerna rep una nova denúncia per assetjament sexual contra el professor apartat dimecres passat

En total ja són quatre els casos, un del setembre i tres d'ara

Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna
Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna ha informat que la mediadora encarregada del compliment del protocol contra l’assetjament sexual ha rebut una nova denúncia contra el professor que va ser apartat dimecres passat com a mesura cautelar. Ho han explicat fonts del centre universitari, que han indicat que el nou cas s’ha registrat aquest dilluns. Aquest docent ja va ser denunciat el mes de setembre del 2022 i va complir una sanció amb relació als fets. En total, ja són quatre els casos denunciats.

La facultat també ha anunciat que crearà un punt lila físic i un digital per informar i sensibilitzar sobre les agressions i el ciberassetjament, des d’on es donaran a conèixer les mesures de prevenció adoptades. Aquests espais garantiran la confidencialitat de les preguntes, denúncies o qualsevol demanda d’informació que rebin per part dels estudiants afectats.

Blanquerna ha reiterat la seva intenció de combatre l’assetjament a la facultat i d’articular les mesures necessàries per assegurar la privacitat de les dades i els detalls de les actuacions sobre les persones relacionades amb aquests afers. A més, s’ha compromès a intervenir amb la màxima celeritat i a mantenir alhora el rigor i les garanties.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari