Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat s’equivoca de via i envia els passatgers a Sabadell quan volien anar a Terrassa

Indignació dels usuaris que han hagut de tornar amb un altre tren a Sant Cugat mentre la companyia deia que el servei funcionava segons l’horari establert

Línies S1 i S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat on un tren s'ha equivocat de recorregut aquest matí

Nova incidència als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que se suma a les moltes que s’estan produint els darrers dies. Un tren de la línia S1 que havia de portar els passatgers a Terrassa s’ha equivocat aquest matí de via i se n’ha anat direcció Sabadell en la bifurcació de Sant Cugat. Diversos usuaris han mostrat la seva indignació a Twitter mentre que el perfil oficial de la companyia no n’ha informat i ha pujat un missatge dient que “el servei de trens funciona segons l’horari establert”.

“Incidència al tren BCN-Terrassa. Hem hagut de baixar a Vollpelleres, tornar a Sant Cugat i agafar el proper tren a Terrassa”, ha escrit a Twitter una usuària que es defineix com a “catalana i anfifeixista”. “Que el Terrassa de les 7:20 hores des de Plaça Catalunya s’equivoqui de via, enviï els usuaris cap a la UAB, i s’adoni que l’ha liat a Vollpellleres… no és ‘incidència’ sinó falta de professionalitat”, ha comentat una altra.

L’opacitat habitual de Ferrocarrils de la Generalitat a l’hora d’informar d’aquestes incidències i simular que no existeixen ha provocat la queixa d’un altre usuari. A les 8:11 del matí, uns minuts després que els passatgers que anaven a Terrassa haguessin de tornar a l’estació de sant Cugat per recuperar el seu recorregut previst, ha recriminat l’actitud del community manager de FGC: “No enganyeu!!!! Ara mateix tots els trens arribant tard a Sant Cugat Centre. S2 no passa i tots els trens a petar de gent…”. Hi ha afegit una emoticona amb cara enfadada. Un altre usuari de Twitter s’ha queixat del servei en aquesta línia. A les 8:21 hores ha fet aquesta piulada: “El tren S1 a Terrassa Nacions Unides de les 7:50 ha sortit amb tres minuts de retard de Plaça Catalunya. Això que funciona segons l’horari establert no és cert”.

FGC havia respost cinc minuts abans a un dels usuaris que s’havia queixat. La raó adduïda per FGC per explicar l’incident és que “a causa d’un acte vandàlic a un tren de l’estació de Vollpelleres, s’han produït alteracions puntuals. Lamentem els inconvenients que t’hagi pogut ocasionar. Gràcies”. Una resposta que no ha convençut el passatger perjudicat per la incidència: “És vergonyós el que esteu fent amb el servei, cada dia a pitjor…”.

(Visited 490 times, 1 visits today)

avui destaquem

5 comentaris a “Un tren de Ferrocarrils de la Generalitat s’equivoca de via i envia els passatgers a Sabadell quan volien anar a Terrassa”

  1. Aquest “panflet” del PSOE/PSC anomenat elTRIANGLE, només sap escampar merda per pretegir els seus.
    Com que renfe va com va………… au, anem a fotre merda als FGC, que gràcies a deu funcionen infinítament millor que Renfe, malgrat que com tot puguin tenir avaries.

    Respon
  2. No sé perquè diu una incidència més. Els ferrocarrils de la Generalitat són sempre puntuals i sense incidències. He estat usuària molts anys i sempre sense problemes.

    Respon
  3. Els del Vallès no ho se, però els del Bsix Llobregat son molt puntuals a excepció d’algun cop que ja t’avisen si mires l’horari a la web. I els agafo pràcticament a diari varis cops

    Respon

Feu un comentari