Operatiu de màxima seguretat a la Bonanova per les protestes sobre les cases dels okupes

Els Mossos han acordonat la zona i alguns comerços han abaixat la persiana

Desplegament policial a Bonanova (ACN)

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu de màxima seguretat a la plaça Bonanova de Barcelona, davant les dues protestes convocades per Desokupa i els col·lectius que donen suport als habitants de La Ruïna i El Kubo.

El cos policial ha tancat l’accés a la plaça per evitar que les dues manifestacions de sentit contrari convergeixin. Alguns comerços han abaixat la persiana abans de l’horari previst davant els possibles aldarulls.

Tot plegat, després que en les darreres setmanes s’hagi produït un deteriorament de la convivència entre els partidaris i els detractors del moviment okupa que des de fa anys resideixen en aquests dos immobles. La tensió s’ha disparat en les darreres hores coincidint amb l’arrencada de la campanya electoral.

En el dispositiu dissenyat pels Mossos hi participen agents de Seguretat Ciutadana, ARRO, BRIMO, Grup Regional de Motos, i agents de paisà i Informació. La Guàrdia Urbana també hi col·labora i a més, s’activarà també la Unitat de Mitjans Aeris amb l’helicòpter i la unitat de Drons. Tot l’operatiu policial es dirigirà i comandarà des del Centre de Coordinació des d’on arribaran imatges en directe del desenvolupament de les dues concentracions.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari