Càrregues dels Mossos contra els manifestants a favor de les finques okupades a Bonanova

L'enfrontament s'ha produït quan la marxa ha volgut canviar el recorregut

Un dels instants en qué els Mossos han carregat contra els manifestants

Els Mossos d’Esquadra han efectuat aquest dijous al vespre càrregues contra els manifestants en defensa de les finques okupades a la Bonanova La Ruïna i el Kubo. Concretament, han tingut lloc al carrer Solsonès amb Sant Joan de la Salle quan els integrants de la marxa han volgut canviar el recorregut i continuar per aquest carrer en lloc de fer-ho pel carrer Lluçanès.

Els manifestants han insistit a passar per aquest recorregut i ha estat quan han entrat en contacte físic amb els agents, que han carregat contra els manifestants i aquests han respost amb llançament d’objectes.

Els Mossos d’Esquadra han desplegat un dispositiu de màxima seguretat a la plaça Bonanova de Barcelona, davant les dues protestes convocades per Desokupa i els col·lectius que donen suport als habitants de La Ruïna i El Kubo.

Tot plegat, després que en les darreres setmanes s’hagi produït un deteriorament de la convivència entre els partidaris i els detractors del moviment okupa que des de fa anys resideixen en aquests dos immobles. La tensió s’ha disparat en les darreres hores coincidint amb l’arrencada de la campanya electoral.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari