Sindicats d’habitatge ocupen una oficina de Solvia a Ciutat Vella

Els activistes veïnals reclamen una negociació col·lectiva al fons voltor i lloguers socials

Membres dels sindicats d'habitatge de Ciutat Vella es manifesten davant l'oficina de Solvia

Foto: @RavalSindicat

Membres del Sindicat d’Habitatge del Raval i del Sindicat d’Habitatge del Casc Antic han ocupat les oficines de Solvia del carrer de Malats de Barcelona, la històrica immobiliària del Banc Sabadell que té vincles amb el fons voltor Cerberus. Segons han explicat a les xarxes socials, els sindicats reclamen lloguers socials i una negociació col·lectiva per garantir el dret a l’habitatge dels veïns de Ciutat Vella.

Exigim a Cerberus una negociació col·lectiva amb els dos sindicats de Ciutat Vella, el Sindicat d’Habitatge del Raval i el Sindicat d’Habitatge del Casc Antic. Que tinguin clar que vindrem a buscar-los les vegades que calgui i liarem el que sigui necessari. Sabem bé que ni els fons voltor ni les institucions que es limiten a gestionar la misèria ens regalaran mai res”, ha expressat una de les activistes presents.

En el manifest que han llegit a les portes de l’oficina de Solvia, els sindicats d’habitatge també han criticat la nova llei d’habitatge de l’executiu central i han criticat que “les lleis que diuen protegir-nos queden sempre en lletra morta”. “Com fins ara, tampoc ens protegirà l’enèsima llei d’habitatge”, han afirmat, “haurem de seguir sent nosaltres, la classe treballadora, organitzant-nos en sindicats, qui resistim a les nostres portes i als nostres barris, qui haurem de seguir venint a buscar els propietaris i els fons voltors a les seves oficines forçant-los a negociar”.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari