El Govern obrirà una “bústia” per rebre les incidències a les oposicions i rebutja assumir el cost del contracte

Vilagrà compareixerà a petició pròpia al Parlament per les irregularitats de les oposicions

Laura Vilagrà, consellera de Presidència (ACN)
Laura Vilagrà, consellera de Presidència (ACN).

El Govern de Pere Aragonès obrirà una “bústia” per rebre les incidències dels examinands a les oposicions. La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, compareixerà voluntàriament al Parlament per donar explicacions per les irregularitats a les proves. Ho farà en comissió parlamentària i a petició pròpia tot i que els dos principals grups, el PSC-Units i JxCat, ja havien anunciat que li ho demanaran pel “caos” i el “desgavell” a les proves.

Vilagrà, que s’ha reunit aquest matí amb els sindicats per analitzar la situació, ha advertit que l’executiu no assumirà el cost del contracte de l’empresa externa pels “incompliments flagrants”. També ha obert la porta a repetir “en el menor temps possible” els exàmens on es puguin constatar més irregularitats.

Dissabte, 13.581 persones estaven convocades a les proves, però, segons van denunciar diversos sindicats, hi va haver retards, es van arribar a cancel·lar exàmens i es va violar l’anonimat dels exàmens. Per això la consellera ha dit que on hi va haver “anomalies importants” probablement s’haurà de repetir la prova i que se separarà d’aquells exàmens en que sí que es van desenvolupar amb normalitat.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari