Més de 13.500 persones s’examinen de les proves del concurs oposició d’estabilització a la Generalitat

Els aspirants opten a les 1.825 places incloses en les convocatòries de Funció Pública

Pla obert del districte administratiu de la Generalitat situat a la Zona Franca, el 17 de febrer del 2020 (Horitzontal).

Un total de 13.581 persones estan convocades avui, dissabte 29 d’abril, a les proves del concurs oposició del procés d’estabilització de l’ocupació pública temporal a l’administració de la Generalitat. Els aspirants opten a les 1.825 places incloses en les convocatòries de la Direcció General de Funció Pública, publicades el 20 de desembre del 2020.

Les proves es fan de forma descentralitzada: 9.147 persones s’examinen a Barcelona; 1.246 ho fan a Girona; 1.634, a Lleida; i 1.554, a Tarragona. Les places a les quals es presenten són 1.534 llocs de treball de personal funcionari —que inclouen personal d’administració i serveis, personal d’execució penal, cos d’agents rurals i cos d’advocacia—, més 291 llocs de personal laboral transversal.

Les persones aspirants que superin la fase del concurs oposició passaran a la fase de concurs de mèrits, en què es valoraran especialment els serveis prestats a l’administració. També es valorarà haver superat un procés selectiu sense haver obtingut plaça de la darrera convocatòria finalitzada per accedir al mateix cos, escala o especialitat funcionarial de l’administració de la Generalitat; els coneixements de llengua catalana, i l’acreditació de competències digitals ACTIC.

D’altra banda, aquest dissabte també es fan les proves d’accés per a 383 places més, corresponents a llocs de treball de diverses categories laborals no transversals, convocades en el marc del procés d’estabilització pels departaments de la Generalitat competents i a les quals es presenten un total de 2.641 persones.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari