Madaula nega que la llista de Trias representi Junts

La secretària segona del Parlament es descarta com a relleu de Borràs al capdavant de la institució

Xavier Trias i Laura Borràs

La vicepresidenta de Junts i secretaria segona del Parlament, Aurora Madaula, ha considerat que la llista electoral que encapçala Xavier Trias a Barcelona “no representa el que és Junts”.

En una entrevista concedida a Vilaweb, Madaula ha reconegut que “tots els candidats poden fer les llistes com creguin, però en el seu cas no representa el que és Junts”, i ha afegit que ha traslladat a la direcció del partit “que hi ha un biaix i que no representa una imatge de Junts”.

En aquest sentit, ha destacat que “gairebé tots els del principi de la llista venen de Convergència“, mentre que “a Junts hi ha molta gent que no ve de Convergència”. “Per tant, crec que les llistes electorals haurien de reflectir això”, ha afegit.

D’altra banda, la dirigent juntista ha descartat assumir la presidència del Parlament de Catalunya en el cas que la líder del partit, Laura Borràs, perdi el càrrec com a resultat d’una eventual retirada de l’escó, ara que ha estat condemnada pel cas de fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes.

“Jo ja em vaig descartar a mi mateixa”, ha respost Madaula, abans d’indicar que “seria molt dur haver de substituir la presidenta perquè crec que és un cas de repressió”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari