Ponsatí, la vigília de la cita al Suprem: “Jo demà treballaré. Tinc feina”

El magistrat Pablo Llarena l'ha avisat que no comparèixer comportaria "la modificació de la seva situació personal i de la seva conducció davant" del Suprem "per la força pública"

Clara Ponsatí, eurodiputada de Junts (ACN)
Clara Ponsatí, eurodiputada de Junts (ACN)

L’eurodiputada de Junts Clara Ponsatí no ha aclarit si dilluns es presentarà a la cita que té amb el jutge instructor del ‘procés’, Pablo Llarena, al Tribunal Suprem. “Jo demà treballaré. Tinc feina”, ha afirmat aquest diumenge als mitjans en un acte a l’oficina europarlamentària de Junts per Sant Jordi.

Preguntada per si anirà o no a Madrid, Ponsatí s’ha limitat a dir que “totes les capitals europees són interessants”, però no ha concretat què farà. “Mai diguis d’aquesta aigua no en beuré mai. Algun dia o altre hi aniré a Madrid. O potser no, ves a saber”, ha afegit.

Acusada de desobediència per la seva implicació en l’organització del referèndum de l’1-O, l’exconsellera d’Educació està citada dilluns al Tribunal Suprem per fer la declaració indagatòria, però ja ha dit en diverses que no té “especials ganes” de parlar amb Llarena. El magistrat l’ha avisat que no comparèixer comportaria “la modificació de la seva situació personal i de la seva conducció davant” del Tribunal Suprem “per la força pública”.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari