Inaugurada la 50a Fira d’Abril amb la presència d’Aragonès, Colau, Bolaños i Batet

La majoria de candidats a l'alcaldia de la capital, quatre consellers i Feijóo també assisteixen a l'acte

Inauguració de la Fira d'Abril de Barcelona

El Parc del Fòrum ha inaugurat aquest divendres la cinquantena edició de la Fira d’Abril de Barcelona, que se celebrarà fins a l’1 de maig. Amb l’objectiu d’apropar la cultura andalusa a la ciutadania, la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya (FECAC) és l’encarregada d’organitzar l’esdeveniment.

A l’acte inaugural hi han assistit el president de la Generalitat, Pere Aragonès; l’alcaldessa de Barcelona i candidata de BComú, Ada Colau; el ministre de la Presidència, Félix Bolaños; i la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, entre d’altres que han presenciat l’encesa del Pòrtic d’entrada. També hi havia la majoria de candidats a l’alcaldia de Barcelona, quatre consellers i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo.

Hi han assistit els candidats a l’alcaldia de Barcelona: Ada Colau (BComú), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (Junts), Daniel Sirera (PP) i Ana Grau (Cs). També hi havia els consellers Josep González-Cambray, Joan Ignasi Elena, Manel Balcells i Gemma Ubasart.

També líders polítics com Feijóo (PP), Salvador Illa (PSC), Oriol Junqueras i Gabriel Rufián (ERC), Carlos Carrizosa (Cs) o la diputada del PPC Lorena Roldán.

(Visited 23 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari