Els Mossos condecoren la màxima autoritat militar de Catalunya

Manuel Busquier, inspector general de l'Exèrcit, rep la medalla de bronze amb distintiu blau el Dia de les Esquadres

Intervenció del president Pere Aragonès durant la celebració del Dia de les Esquadres

El Cos de Mossos d’Esquadra ha concedit aquest divendres, durant la commemoració del Dia Nacional de les Esquadres, la medalla de bronze amb distintiu blau al tinent general Manuel Busquier, que és inspector general de l’Exèrcit.

En presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, la màxima autoritat de l’exèrcit a Catalunya ha rebut la distinció “per la seva predisposició a establir ponts de col·laboració” amb els Mossos, segons recull Europa Press.

Busquier, que ocupa el càrrec des del febrer del 2022, ha rebut la condecoració durant l’acte de celebració organitzat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) entre aplaudiments de les autoritats assistents, inclòs el president Aragonès.

En total, segons les xifres del mateix cos policial, els Mossos han lliurat en aquest esdeveniment 299 condecoracions al seu personal i 155 a personal civil i institucional, a més de 40 plaques commemoratives a entitats i institucions.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari