Quins forats té el mapa de paradetes que el CxRep muntarà per Sant Jordi?

Mapa de paradetes de Sant Jordi del CxRep

El Consell de la República (CxRep) ha anunciat que celebrarà Sant Jordi muntant 35 paradetes organitzades pels seus consells locals, entre les quals destaca la paradeta central que s’instal·larà a la confluència de la Rambla amb el carrer Provença, a Barcelona.

El mapa de paradetes, això sí, evidencia una distribució desigual, ja que amples zones de Catalunya n’han quedat privades, com és el cas de l’àrea del Pirineu, inclosa la Vall d’Aran.

També destaca el fet que la franja occidental del territori català, inclòs el delta de l’Ebre, només compti amb tres paradetes: les de Reus, Flix i Balaguer. De fet, entre les províncies de Lleida i Tarragona només en sumen aquestes tres, en contrast amb les 32 que es concentren a les comarques de Barcelona i Girona.

Els consells locals de l’organització privada independentista, promoguda i encapçalada per l’expresident Carles Puigdemont, també han deixat buits de paradetes territoris tan significatius per a l’independentisme com la Catalunya del Nord, la franja oriental de l’Aragó, la Comunitat Valenciana i les Balears.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari