La meitat dels conductors de Barcelona consideren “molt poc fiable” el transport públic

El 50% dels vehicles privats que circulen per la capital catalana tenen una alternativa en transport públic, segons el RACC

Alba Rey i Josep Mateu, cap d'estudis i president del RACC, respectivament

Més de la meitat dels usuaris de vehicle privat a Barcelona tenen una alternativa “raonable” en transport públic per fer el mateix desplaçament, però la rebutgen perquè consideren que la xarxa és “molt poc fiable”.

Així ho indica un estudi del RACC sobre la percepció de la mobilitat a la capital, que assenyala que els usuaris valoren amb un 6,7 el transport públic, però amb un 8,3 el vehicle privat.

Tot i situar-nos en un context de promoció de la mobilitat sostenible, segons l'”Estudi RACC sobre la percepció de la mobilitat a Barcelona”, el 65% dels ciutadans considera que la congestió a la ciutat de Barcelona empitjorarà en els propers 4 anys.

Una tendència que ja s’observa en la percepció actual on el 80% dels ciutadans considera que la congestió s’ha agreujat en els darrers 4 anys. Alhora, un 61 % dels ciutadans creu que aquesta també ha empitjorat a les Rondes en el mateix període de temps.

Davant les xifres, les conclusions del RACC defensen que les mesures dels últims anys per fomentar la mobilitat sostenible a Barcelona no han estat suficients per aconseguir un transvasament del transport privat cap al públic.

El president del RACC, Josep Mateu, afirma que “la gent no vol un transport públic més econòmic, el vol fiable”.

(Visited 11 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari