Quin històric periodista de Mediapro ha qualificat de “xenòfob” el gag de la ‘Vírgen del Rocío’ a TV3?

Marià de Delàs, que forma part del staff de Mediapro des de fa més de vint anys i és el director editorial de Públic. L’endemà de l’emissió del gag al programa Està passant de TV3 en què Toni Soler i Jair Domínguez entrevistaven l’humorista Judit Martín, disfressada de ‘Vírgen del Rocío’, Marià de Delàs va publicar aquest missatge a Twitter: “Ens va provocar una vergonya tremenda, tots plegats a @estapassanttv3 seguien, i seguien, i no acabaven, amb un “sentit de l’humor” barroer, idiota, trist, incult… Algú va riure la “gràcia”? Demanaran disculpes?”.

De Delàs va acompanyar la seva piulada de la critica que va fer al gag Teresa Rodríguez, líder del partit Adelante Andalucía, en què deia que “es pot fer humor de tot. També de la Setmana Santa. Però no amb tantíssima malaje, ignorància i andaluzofòbia (imita l’accent del teu puñetero pare, per ser suau”.

L’endemà, Marià de Delàs va insistir en la seva crítica: “Per intentar fer riure, el guionista i els ‘actors’ s’ho han de currar una mica. Fer-ho cada dia és complicat, però és la seva feina, i en aquesta edició provocaven vergonya aliena. Deien que el Rocío és a Sevilla! Reiteraven ‘broma’ sense imaginació ni gràcia. Només xenofòbia”.

(Visited 379 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari