La cara de Xavier Trias formarà part de la papereta electoral de Junts

El nom de la candidatura serà ‘Trias per Barcelona-CM’, que fa referència a la marca Compromís Municipal que utilitza la coalició de la formació postconvergent amb més de vint partits locals

Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i alcaldable de Junts a la capital catalana (ACN)
Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i alcaldable de Junts a la capital catalana (ACN).

La papereta electoral de l’alcaldable de Junts per Barcelona, Xavier Trias, farà servir la imatge del rostre del candidat. No utilitzarà les sigles de la formació postconvergent.

El nom de la candidatura serà ‘Trias per Barcelona-CM’. Junts es presentarà a les eleccions municipals en coalició amb més de vint partits locals utilitzant la marca Compromís Municipal (CM), que celebrarà el 6 de maig una convenció municipalista a Barcelona on Trias serà el protagonista.

Aquesta decisió l’ha pres amb el vistiplau de la formació presidida per Jordi Turull i Laura Borràs, que li ha donat carta blanca per prendre decisions per formar l’equip de la candidatura i per dissenyar la campanya electoral. Altres candidats com Marc Castells i Xavier Fonollosa també han optat per afegir les seves fotos a les paperetes el 28-M.

(Visited 75 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari