ERC impulsa la reprovació de Raquel Sánchez per la “catàstrofe” de Rodalies i demana “responsabilitats polítiques”

Junqueras assegura que "l'única cosa que depèn del Partit Socialista és la que va més malament de Catalunya"

Oriol Junqueras, líder d'ERC i exvicepresident de la Generalitat de Catalunya (ACN)
Oriol Junqueras, líder d'ERC i exvicepresident de la Generalitat de Catalunya (ACN).

ERC impulsarà la reprovació de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, per la “gestió catastròfica” de Rodalies de Catalunya. Ho ha avançat el president d’ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista amb l’Agència Catalana de Notícies (ACN): “Han tingut molts mesos i anys per a resoldre-ho, n’han estat incapaços i cada cop funciona pitjor. Algú n’ha d’assumir la responsabilitat política”, ha dit el dirigent dels republicans, que creu que “tocarien dimissions”.

“L’única cosa que depèn del Partit Socialista és la cosa que va més malament de Catalunya”, els ha retret. En aquesta línia, ha dit que “el millor que li pot passar a Catalunya és que el PSC tingui poques responsabilitats i que, si en té alguna, sigui supervisada per ERC”: “Quan depèn d’ells no se’n surten”.

Els republicans intentaran reprovar la ministra Raquel Sánchez al Congrés i Junqueras creu que també caldria que “algú n’assumís la responsabilitat política”. “No pot ser que se’n rentin les mans cada dia. Ponç Pilat només se les va rentar una vegada”, ha expressat.

En la mateixa línia, ha dit que “si no se’n surten a l’hora de complir horaris o de renovar materials” haurien de “deixar-ho estar i posar algú que sigui capaç de fer-ho”. Per a ERC, el traspàs de Rodalies ho resoldria, ja que la gestió dels trens a Catalunya és “infinitament millor”, prenent d’exemple Ferrocarrils de la Generalitat.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari