Barcelona no descarta sancions per frenar les festes als búnquers del Carmel

El consistori mantindrà els controls policials tot i les tanques per prohibir els accessos nocturns

Búnquers del Carmel
Búnquers del Carmel

L’Ajuntament de Barcelona no descarta aplicar sancions per frenar els botellots i les festes multitudinàries als búnquers del Carmel. Segons ha explicat la regidora d’Horta Guinardó, Rosa Alarcón, a Els Matins de TV3, el consistori no ha posat cap sanció i s’ha centrat a desallotjar la zona i a requisar diversos elements com aparells de música, altaveus o llums amb els quals es feien les festes.

De cara els pròxims mesos, Alarcón ha afirmat que es mantindrà el dispositiu de control policial, tot i les tanques que s’estan instal·lant per tallar els accessos nocturns. Tanmateix, la regidora ha defensat que, malgrat les mesures a curt termini, la solució final implica “canviar els hàbits” dels turistes, i ha defensat que la “pressió policial” s’està començant a notar. Les xarxes socials també s’han fet ressò dels dispositius policials duts a terme en els últims dies.

Alhora, Alarcón  ha lamentat que “no hi ha una solució màgica” al problema, i ha afirmat que la política de “portar el turisme als barris” no ha acabat de funcionar. “No s’ha enfocat bé perquè no és el mateix el turisme cultural que el turisme de festes il·legals”, ha constatat.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari