Boye demana l”habeas corpus’ per a l’eurodiputada Ponsatí

L'advocat creu que la seva detenció és il·legal i vol que comparegui directament davant de Llarena

Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont
Gonzalo Boye, advocat de Clara Ponsatí

Gonzalo Boye, advocat de l’exconsellera i eurodiputada Clara Ponsatí, ha demanat aplicar la figura de l”habeas corpus‘ a la seva clienta perquè considera que la seva detenció és il·legal i vol que comparegui directament davant del jutge instructor, Pablo Llarena, segons han confirmat a l’ACN fonts coneixedores.

Ponsatí ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra després de comparèixer davant dels mitjans en roda de premsa al seu retorn a Catalunya. La policia catalana l’ha portat directament a la Ciutat de la Justícia perquè comparegués davant del jutjat de guàrdia.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari