Marta Rovira assegura que l’1-O “no va tenir suficient legitimitat interna”

La secretària general d'ERC ha indicat que el Govern català “no va saber connectar amb una gran part de la població de Catalunya al referèndum”

Marta Rovira
Marta Rovira

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha assegurat que el referèndum sobre la independència de Catalunya celebrat l’1 d’octubre (1-O) “no va tenir suficient legitimitat interna”. Ha indicat que el Govern català “no va saber connectar amb una gran part de la població de Catalunya al referèndum”.

Rovira ha defensat a Catalunya Ràdio que l’independentisme “no està preparat” per a un altre referèndum unilateral com el del 2017 i ha afirmat que cal “corregir el que convingui”, perquè és “evident” que no s’ha “aplicat” el mandat i que Catalunya no és una república.

La secretària general d’ERC ha lamentat que el referèndum de l’1-O tampoc es va poder “connectar internacionalment”, perquè ningú va reconèixer a Catalunya com a independent l’endemà. Fa cinc anys des que Rovira va abandonar Espanya i va començar a residir a Ginebra (Suïssa) per evitar les possibles conseqüències legals de la seva participació en l’organització del referèndum de l’1-O.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari